lid

Bas Peeters

lid sinds 2015

dier en natuur

Het maken van foto’s begonnen voor mij in 2008 met een compact camera, waarmee het jaarlijkse formule 1 weekend werd vastgelegd. Maar al snel kwam de wens om nog betere plaatjes te kunnen maken. De overstap naar een spiegelreflex met wisselbare objectieven liet niet lang op zich wachten. Met het nieuwe toestel werd een beginnerscursus gevolgd en de nieuwe hobby was geboren.

Voor het vastleggen van autosport werk je veel met relatief lange sluitertijden en pannen, voor het krijgen van de mooiste dynamische resultaten. De interesse in de mogelijkheden van het toestel groeide en daarmee ook de wens naar specifiekere objectieven en accessoires.

Hier midden in Nationaal Park de Maasduinen hebben we de luxe van mooie en inspirerende natuur op loopafstand. Dus de passie voor natuurfotografie kwam ook snel bovendrijven. Hierbij focus ik me vooral op landschap-, vogel- en macro-fotografie.

Op vakantie gaat het toestel natuurlijk mee, en soms wordt de reis specifiek geboekt voor de bijzondere plaatjes. Beren, wolven, geisers, watervallen, noorderlicht stonden lange tijd op het fotografisch verlanglijstje, en eenmaal vastgelegd zijn ze gewoon op het lijstje blijven staan.

De fotoclub is voor mij de ideale manier om meer kennis op te doen en mijn kennis te delen.
Samen tillen we onze passie naar een hoger niveau!

Gallerij

fotoclub

Well Gefocust

p.a. Knikkerdorpweg 1
5855 GA Well
info @ wellgefocust.nl