lid

Bram Meijer

lid sinds 2022

divers

Sinds 2008 neem ik het fotograferen serieus. Vanaf die tijd tot 2012 heb ik de nodige intensieve cursussen gevolgd. De uitdaging voor mij is om zoveel mogelijk uit de camera te halen en moderne camera’s kunnen veel. Het gaat om meer dan het instellen van het diafragma en de belichting. Ook instellingen als witbalans, (lokaal) contrast, schaduwen en hooglichten en keuze voor kleur of zwart-wit maak ik al vooraf in de camera. Zonde om die instellingen niet te gebruiken. Het dwingt mij om zo nauwkeurig mogelijk te fotograferen, zodat nabewerking niet meer nodig is.

Ik heb eigenlijk geen voorkeur voor een genre. Tijdens de lock downs en lange winteravonden was ik aan het prutsen met kleine stilleven. Verder ben ik veel buiten en zwerft ik met honden en camera langs de Maas of door de Maasduinen. Landschappen schieten doe ik het liefst met de telelens. Een enkel keertje is (oude) architectuur ook niet te versmaden.

Ik ben sinds het voorjaar van 2022 lid van Well gefocust. Samen op pad lijkt mij erg leuk. En als leden elkaar kunnen inspireren, is dat wel heel prettig.

Gallerij

fotoclub

Well Gefocust

p.a. Knikkerdorpweg 1
5855 GA Well
info @ wellgefocust.nl